OVER ONS One resort, infinite sensations

One resort, infinite sensations is de slogan van Waer Waters en dat betekent dus dat er bij Waer Waters ontzettend veel te beleven valt, op vlak van wellness, beauty, gastronomie en fitness.

Je vindt hier een eindeloos scala aan activiteiten waarbij we jou omringen met professionalisme. Waer Waters is een resort met oneindig veel mogelijkheden dat garant staat voor een totaalbeleving. Ons credo luidt: 'Mens sana in corpore sano'.

Visie: Mens sana in corpore sano

Het complex werd met veel aandacht zo ontworpen om onze klanten toe te laten een gezond evenwicht te vinden tussen ‘inspanning’ en ‘ontspanning’ van lichaam en geest. Bij Waer Waters geloven we dat de geest herleeft wanneer die in balans is met het lichaam.

Onze holistische aanpak steunt op 4 pijlers: hydrotherapie, beweging, revitaliseren en voeding.

Ontspan u, vermaak u, beleef en verzorg u!

 • Hydrotherapie

  Water is het krachtigste natuurelement op aarde. Het zuivert, werkt heilzaam, doet leven. Ook in onze thermen is water alomtegenwoordig. En net zoals in de natuur vind je water hier terug in 3 toestanden: vloeibaar in de vele aquasensaties, als stoom in de hamams, of in vaste vorm aan de ijsfontein.

 • Beweging

  Regelmatig en voldoende sporten is belangrijk in het leven. In de eerste plaats is lichaamsbeweging natuurlijk gezond in vele aspecten. Daarnaast geeft het niet alleen je lichaam energie, maar ook je geest, wat dan weer bijdraagt tot een beter zelfbeeld. Bij Waer Waters weten we hoe goed je je kan voelen na een stevige workout. In onze 800m² grote fitnessclub is het dan ook plezierig sporten.

 • Revitaliseren

  Na inspanning, volgt ontspanning. Waer Waters biedt een ruime waaier aan lichaamsmassages en –behandelingen. Laat lichaam en geest helemaal tot rust komen in de bekwame handen van onze massagetherapeuten.

 • Voeding

  Ook op culinair niveau wensen wij onze wellnessklanten te verwennen. De Waerboom traditie wordt bij ons voortgezet met smaakvolle en hartige gerechten. Kraakverse ingrediënten vormen de basis van ons feel-good-food. De uitgebreide kaart wordt regelmatig aangevuld met seizoensgebonden suggesties. Wij zorgen ervoor dat je volledig verzadigd en voldaan het Waer Waters Resort verlaat.